2005

GSK HEADQUARTERS
VERONA

Project:
GSK Headquarters

Client:
GlaxoSmithKline

Architect:
Αntonio Citterio Patricia Viel

Location:
Verona, Italy

Categories:
Corporate

Surface:
2400 sqm

Photographer:
Leo torri

The GSK headquarters undertook an extensive refurbishment project and Metis was in charge of the architectural and offices lighting project. Citterio Viel architects set their vision to recreate fluidity and transparency in this new space.

For both the GSK offices and the laboratory the main idea was to create a calm and warm environment with continuity in the views, dissolved boundaries, as well as spatial and visual comfort. Wooden flooring is extended in the area and glass partitions separate the enclosed spaces.

GSK Office lighting is provided by downlights recessed on the ceiling that ensure the necessary illuminance levels..

View More

RELATED PROJECTS Antonio Citterio Patricia Viel
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

B&B Italia

New York, USA

Expo Bridge

Rho, Italy
Our Newsletter is here to inspire you. Subscribe